POZIV ZA REGIONALNU RADIONICU O PARTICIPACIJI ŽENA U POLITIČKOM ŽIVOTU CRNE GORE

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) objavljuje

javni poziv za učešće u

Regionalnoj radionici o participaciji žena u političkom životu Crne Gore koja će se održati u Podgorici

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) poziva sve zainteresovane građanke, kao i predstavnice nevladinih organizacija, političkih partija i organa lokalne samouprave u opštinama Podgorica, Danilovgrad, Cetinje, Tuzi, Zeta i Nikšić da se prijave za učešće u Regionalnoj radionici o participaciji žena u političkom životu Crne Gore.

Radionica će biti održana u Podgorici u petak, 28. oktobra 2022. godine, u 11 časova, u Upbeat Hub-u (Kralja Nikole 36).

Cilj radionice jeste edukacija žena o važnosti političke participacije i aktivnijeg učešća u procesima donošenja odluka na svim nivoima. Voditeljke radionice su poslanica u Skupštini Crne Gore i predstavnica civilnog društva sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Fokus radionice biće na participaciji učesnica, razmjeni mišljenja, dosadašnjih iskustava i najvećih prepreka sa kojima se žene susreću u političkoj sferi, kao i prezentaciji preporuka za njihovo prevazilaženje. Agendu događaja ćemo blagovremeno dostaviti prijavljenim učesnicama.

Pozivamo zainteresovane kandidatkinje da se prijave putem email adrese petar.knezevic@crnvo.me, uz naznaku “Prijava za učešće u Regionalnoj radionici o participaciji žena u političkom životu – Podgorica”, najkasnije do 26. oktobra 2022. godine. Molimo Vas da prilikom prijave navedete osnovne kontakt podatke (email adresu i telefon) putem kojih Vas možemo kontaktirati.

Na istu email adresu možete uputiti i sva dodatna pitanja koja možete imati.

Radionicu organizujemo u okviru projekta “Jačanje ravnopravnosti rodnih uloga u političkoj sferi”, finansiranog od strane Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava.

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana