Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Tivtu

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Tivtu“ koji će biti organizovan 4. februara 2022. (petak) u sali C15 Opštine Tivat, u terminu od 11 -13h.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva u Tivtu. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Tivtu“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva iz Tivta da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Opštini Tivat, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.  

Ovaj događaj organizujemo u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Instutom za medije. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum.

Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 2. februara (srijeda), putem mejla crnvo@crnvo.me ili putem telefona na 020/219-121.

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana