Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Šavniku

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva u Šavniku,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Šavniku“ koji će biti organizovan  u Skupštinskoj Sali Opštine Šavnik, 2. juna sa početkom u 12 časova.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva u Šavniku. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Šavniku“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva iz Šavnika da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Opštini Šavnik, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.  

Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 1. juna, putem mejla crnvo@crnvo.me   ili putem telefona na 020/219-121.

Ovaj događaj organizuje se u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Instutom za medije Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum.

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana