Okrugli sto “Poglavlje 23: prioriteti, izazovi i rizici”

Kroz projekat „Poglavlje 23 u mojoj zajednici“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u saradnji sa Centrom za seoski razvoj iz Petnjice, CRNVO organizuje okrugli sto „Poglavlje 23: prioriteti, izazovi i rizici“. Cilj okruglog stola je predstavljanje rezultata navedenog projekta, aktivnosti, i nalaza Analize o sprovođenju reformi u poglavlju 23, što će podstaći diskusiju na temu napretka u oblasti poglavlja 23, ispunjenosti privremenih mjerila, i preporuka za izmjenu zakonodavstva koje predstavljaju sastavni dio Analize o sprovođenju reformi u poglavlju 23. Okrugli sto će okupiti predstavnike nadležnih organa državne uprave, organizacija civilnog društva, medija, pregovaračke radne grupe za poglavlje 23, i zainteresovane pojedince.

Imajući navedeno u vidu, čast nam je da Vas pozovemo da uzmete učešće u navedenom okruglom stolu. Okrugli sto će biti održan u Upbeat hub-u (Kralja Nikole 36, Podgorica), 26. maja sa početkom u 11 časova.

Ukoliko ste u mogućnosti da učestvujete na okruglom stolu, molim Vas da nam potvrdite na petar.knezevic@crnvo.me ili 020/219-120. Ako imate dodatnih pitanja vezanih za navedeni okrugli sto, molim Vas da nam se obratite na navedene kontakte.

Projekat Poglavlje 23  u mojoj zajednici, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u saradnji sa Centrom za seoski razvoj iz Petnjice, podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE” koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana