Konkursi/MRSS

Rok: 01/07/2024

Na linkovima ispod možete pogledati pozive koje je objavilo Ministarstvo rada i socijalnog staranja:

https://www.gov.me/clanak/javni-konkurs-za-finansiranje-projekata-programa-nvo-u-2024-u-oblasti-pomoci-starijim-licima  JAVNI KONKURS  ″VIŠE GODINA BOLJEG ŽIVOTA U ZAJEDNICI″. Rok za podnošenje prijava na ovaj konkurs je 1.jul 2024.

https://www.gov.me/clanak/javni-konkurs-za-finansiranje-projekata-programa-nvo-u-2024-u-oblasti-zastite-lica-sa-invaliditetom  JAVNI KONKURS ″ZAŠTITA LICA S INVALIDITETOM I DJECE I MLADIH SA SMETNJAMA I TEŠKOĆAMA U RAZVOJU″. Rok za podnošenje prijava na ovaj konkurs je 1.jul 2024.

https://www.gov.me/clanak/javni-konkurs-za-finansiranje-projekata-programa-nvo-u-2024-u-oblasti-drustvene-brige-o-djeci-i-mladima  JAVNI KONKURS  ″PODRŠKA DJECI I MLADIMA U KRIZNIM SITUACIJAMA″. Rok za podnošenje prijava na ovaj konkurs je 1.jul 2024.

https://www.gov.me/clanak/javni-konkurs-za-finansiranje-projekata-programa-nvo-u-2024  JAVNI KONKURS “SAVJETOVANJE ZA DJEVOJKE I ŽENE OSI, LBTIQ, ROMKINJE I EGIPĆANKE ŽRTVE NASILJA”. Rok za podnošenje prijava na ovaj konkurs je 1.jul 2024.

 

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana