Konkursi/Ministarstvo turizma, ekologije, odživog razvoja i razvoja sjevera

Rok: 01/08/2024
https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-dobijanje-podrske-za-projekte-iz-oblasti-turizma-za-2024-godinu-2 Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2024. godinu MJERA III–RAZVOJ ODRŽIVIH TURISTIČKIH PROIZVODA I USLUGA KOJI OBOGAĆUJU TURISTIČKU PONUDU U KULTURNOM, SPORTSKO- REKREATIVNOM  I AVANTURISTIČKOM TURIZMU. Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja poziva.

https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-podnossenje-zahtjeva-za-dobijanje-podrske-za-projekte-iz-oblasti-turizma-za-2024-godinu Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2024. godinu MJERA I – PODRŠKA ORGANIZOVANJU MANIFESTACIJA/FESTIVALA. Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja poziva.

https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-dobijanje-podrske-za-projekte-iz-oblasti-turizma-za-2024-godinu  Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2024. godinu MJERA I – PODRŠKA ORGANIZOVANJU MANIFESTACIJA/FESTIVALA. Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja poziva.

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana