Poziv za trening

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizuje trening Učešće u političkom i javnom životu bez diskriminacije u okviru projekta “OSI učestvuju i odlučuju” uz finansijsku podršku Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Ovaj trening ima za cilj da osobe sa invaliditetom povećaju stepen informisanosti o mehanizmima učešća u procesu donošenja odluka (kroz učešće na javnim raspravama, konsultacije, inicijative, i sl.) i na taj način imaju potrebna znanja da zagovaraju promjene koje će direktno uticati na poboljšanje njihovog položaja u društvu.

Na obuku se mogu prijaviti osobe sa invaliditetom koje dolaze iz: Andrijevice, Berana, Bijelog Polja, Gusinja, Kolašina, Mojkovca, Petnjice, Plava, Plužina, Pljevalja, Rožaja, Šavnika i Žabljaka.

Trening će trajati dva dana, 26. i 27. maja, a održaće se u Kolašinu, u hotelu Bianca. Po završetku prijava, biće odabrano ukupno 10 učesnika/ca.

Poziv je otvoren do 21. maja 2021. godine, a možete se prijaviti putem popunjavanja prijavnog formulara na linku: https://forms.gle/84KB38UyortWU2XW7

 

Date

May 26 - 27 2021
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Location

Hotel Bjanca

© 2021. CRNVO – Centar za Razvoj Nevladinih Organizacija. Sva prava zadržana